6 Reacties op Ginvera Green Tea Skincare

 1. cherishday schreef:

  Ben ze al eens op een andere blog tegengekomen en wat klinken die goed. Groene thee is zowiezo al goed, dus dat geloof ik wel.

 2. Madelon schreef:

  Dat ziet er heel fijn uit. Ook mooie verpakkingen.

 3. Amber schreef:

  Ik kende het nog niet, maar het ziet er wel heel erg fijn uit zeg!<br />Vooral de BB cream vind ik erg mooi.

 4. Anonymous schreef:

  Beste redactie,<br /><br />Het is me opgevallen dat bijna iedereen doet alsof deze producten nieuw zijn in Nederland. Deze kun je al zeker 2 jaar aanschaffen en ik koop deze via de webshop van greenteacosmetics.nl. Aanzienlijk goedkoper en een ruime sortering. welliswaar hebben zij nog niet alle producten in de nieuwe verpakking maar het gaat uiteindelijk om de inhoud. Dat is waarschijnlijk ook

 5. Angel schreef:

  Hallo,

  Ik kom tot de ontdekking dat jullie site nog steeds de link bevat van Lumicara Green Tea lijn bevat dat niet niet meer werkt.
  Lumicara bestaat al een half jaar niet meer maar ik heb een andere site gevonden die de inporteurs zijn van o.a. dit merk . Zoals Anounymous al aangeeft in haar reactie zijn ze goedkoper en hebben ze zoveel meer te bieden met Green Tea ingredienten. Misschien een goed idee om jullie lezer/volgers op de hoogte te houden? Bespaart een hoop tijd en gezoek.

  Groetjes,
  Angel

Geef een reactie