cars

Bossladycars: Mazda 6 2020

Mazda-Vision-Coupe-3-200x200 Bossladycars: Mazda 6 2020Vorig jaar hebben mijn ouders hun Mazda 6 verkocht. Dit omdat ze weer toe zijn aan een nieuwe wagen. In de loop van 10 jaar veranderd er zoveel aan een auto. Betere interface, design is strakker en sportiever.

Onlangs zag ik een paar nieuwe modellen van de Mazda 6.  Ik ben weer aangemaand verrast. Strak, stoer en elegant. 

TAGS: , ,
Lees verder..

Vraag & antwoord over My Huong haar autoleven

bosslady-cars-audi-a1-200x200 Vraag & antwoord over My Huong haar autolevenIn het artikel voor vandaag stellen we My Huong, model, blogger en eigenaresse van Bossladycars een aantal vragen.

Hieronder stellen we de meest gestelde vragen aan deze vloggende instamodel. Ben je benieuwd naar haar autoleven? Kijk dan even verder:

TAGS: ,
Lees verder..

Van beautymeisje naar automeisje?

WhatsApp-Image-2020-06-09-at-07.35.18-200x200 Van beautymeisje naar automeisje?In 2017 merkte ik een dip in mijn blog.. ik schreef van elke dag naar 1x per week, kreeg nog veel perspakketten, maar echter een goede review hierover schrijven deed ik niet meer.

Die pakketjes die binnen kwamen belanden allemaal ongebruikt in mijn beauty “Ikea Alex” lades. Ik merkte dat m’n passie voor beauty minder werd. Een standaard naturel make-up op m’n gezicht was genoeg. 

Lees verder..

VIDEO: DS 3 Givenchy Le Make-up

tumbnail-200x200 VIDEO: DS 3 Givenchy Le Make-upGivenchy heeft in samenwerking met Citroen DS3 een auto uitgebracht! Vanaf juni 2016 worden wereldwijd slechts 1400 stuks te koop aangeboden, waarvan 30 exemplaren verkocht worden in de Benelux.

De Limited Edition auto is voorzien met logo’s van Givenchy Le Make-up, op de buitenspiegelkappen, de velgen, portier en de vloermatten. De auto heeft een witte matte kleur met een metallic paarse dak, tevens ook verkrijgbaar in nagellak. Benieuwd naar de beelden van dit event? Kijk snel onderstaande vlog.

Lees verder..